2011.10.04.
13:17

Írta: hokfigyelo

Korábban írták VI.

..Ígértem, hogy visszatérünk még a HÖK-re, azaz a hallgatói önkormányzatra. Nos, lássuk mit mondanak a diákok. "A hatalommal abszolút visszaélnek. Elsősként még naiv voltam, de az évek során világossá vált, hogy mi a helyzet. Jelentkeztem a HÖK-be, és a bekerülésem után nem sokkal egy belső ember privát beszélgetésben diadalittasan számolt be az egyetemi sikkasztásairól."
Az pedig egy mindenen túlmutató kérdés, hogy az önkormányzatba való bekerülésnél szavazni kell és "nincs olyan kar, ahol ne hamisítanák meg az eredményeket".

A legkeményebb része a diónak még talán csak most jön. "Sok embernek felajánlják, hogy kérvényezzen szociális támogatást és ők elintézik, hogy kapjon. Cserébe csak százalékot kell fizetnie belőle." Ez már tényleg gyomorforgató. Azok a diákok, akik meg nehéz helyzetből jönnek, sokszor nem kapnak semmit, más pedig az állam pénzét lenyúlja, és abból finanszírozza a szórakozását...

A teljes cikk a bulvaros.hu oldalon elolvasható.

Szólj hozzá!

Címkék: höok bulvaros.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://hokfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr673277650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása