2011.10.04.
11:39

Írta: hokfigyelo

Beköszöntő

Azt figyeltem meg, hogy a többségnek összerándul a gyomra, ha a Hallgatói Önkormányzatok (HÖK) neve elhangzik egy beszélgetésben. Mindenkinek van egy története. Akik bekerültek és tagjai lettek a rendszerváltás óta épülő kasztnak, amely egy időben a nagypolitika előszobájaként is funkcionált, vérmesen kiállnak a hallgatói jogok védelmének intézményéért. Többségben azonban azok vannak, akik kimaradtak, vagy sosem akartak tagjai lenni, vagy nem találták meg a megfelelő segget, vagy egyszerűen csak elegük lett. Nekik szól ez a blog.

 

Egy biztos. Általánosítani nem szeretnénk. Nem minden HÖK korrupt, nem minden HÖK tag vesz 2-3 év után autót és lakást a főiskolán/egyetemen összekuporgatott ösztöndíjból összelopott pénzből, sőt még azt sem állítjuk, hogy a többségük ilyen.

Ezt a blogot azért indítottuk, hogy összegyűjtsük azokat az arcpirító dolgokat, amik oda vezettek, hogy a hallgatók nagy része elégedetlen az érdekképviselettel. Mielőtt bárki a kutatásokat kérné rajtunk számon, javasoljuk, nézzen utána milyen részvétellel zajlik le egy-egy felsőoktatási intézményben a tisztújítás. Van, ahol ajándékot FIZETNEK a szavazásért, tehát még ez is félrevezető lehet, de majd írunk erről is...

Természetesen nem rendelkezünk végeláthatatlan mennyiségű anyaggal, ezért kérjük, küldjétek el TI is, ha van egy jó storytok.

Korrupt gecik, lehet reszketni! Akinek pedig nincs félnivalója, jó szórakozást!

Szólj hozzá!

Címkék: beköszöntő

A bejegyzés trackback címe:

https://hokfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr323277447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása